Effectief mineralenmanagement in de akkerbouw

MMM (Masterplan Mineralen management) organiseert een landelijke kennisdag op 23 maart 2011 in hotel De Wageningse Berg te Wageningen. Deze dag, bestaande uit workshops op het gebied van bemesting in de akkerbouw, is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij mineralenadviezen in de akkerbouw.

Door de toenemende schaarste van minerale grondstoffen voor de plantaardige productie wordt effectief mineralenmanagement steeds belangrijker. In het Masterplan Mineralenmanagement (MMM) streeft de sector naar een emissieneutrale akkerbouw in 2030. Daarom zijn onderzoekers en bedrijven actief op zoek naar oplossingen waarin de sector met efficiƫnte benutting van mineralen een minimale belasting voor de omgeving vormen en waarbij de akkerbouw in Nederland met maximaal rendement kan opereren.

Om kennisuitwisseling op het gebied van mineralenmanagement te stimuleren en onderzoeksresultaten, kansen en knelpunten te bediscussiƫren organiseert het MMM een landelijke kennisdag op 23 maart 2011 in hotel De Wageningse Berg te Wageningen. Deze dag, bestaande uit workshops op het gebied van bemesting in de akkerbouw, is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij mineralenadviezen in de akkerbouw.

Klik hier voor meer informatie over de dag en hoe u zich kunt aanmelden.

Meer over: Akkerbouwer
Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail: