Bijeenkomst Mestbeleid en Stroomgebiedsbeheersplannen

Wageningen UR geeft een Masterclasses over de kaderrichtlijn Water, bestaande uit een tot drie dagen. De bijeenkomsten behandelen drie thema's, Gebieden, Maatregelen en Beleid. Waarin ook het nieuwe mestbeleid een rol speelt.

Wageningen Business School biedt een leergang bestaande uit drie masterclasses Mestbeleid en Stroomgebiedsbeheersplannen waarin drie belangrijke thema’s van de Kaderrichtlijn Water aan de orde komen, namelijk Gebieden, Maatregelen en Beleid.

De masterclasses zijn als leergang te volgen, maar komen ook los van elkaar zeer goed tot hun recht.

De drie masterclasses zijn:

Effectiviteit en rendement van maatregelen
14 juni 2012

Mestbeleid, KRW beleid en Implementatie van gebiedsprocessen in stroomgebieden
20 september 2012

Doelgroep
De masterclasses zijn bedoeld voor personen die betrokken zijn bij de implementatie van de Kaderrichtlijn Water, zoals medewerkers van waterschappen, provincies, adviesbureaus, LTO, alsmede voor personen die werkzaam zijn in het onderzoek en onderwijs. Daarnaast zijn de masterclasses  interessant voor iedereen die op een andere manier professioneel geïnteresseerd is in de thema’s gebieden, maatregelen en beleid rond de KRW, het mestbeleid en de stroomgebiedsbeheersplannen. De masterclasses gaan uit van hbo/wo- niveau bij de deelnemers.

Meer informatie over de masterclasses >>

Meer over: Algemeen | Publicaties
Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail:
Lees ook