Website microvergisters van start

Het netwerk Microvergisters in de praktijk heeft een nieuwe website gelanceerd om andere rundveehouders op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, knelpunten, kansen en praktijkvragen van microvergisting.

Op www.microvergisters.nl zijn alle ontwikkelingen op het gebied van microvergisting, systemen, energie, kosten en bemesting terug te vinden. Ook kunt u kennis maken met de deelnemers van het praktijknetwerk.

Het netwerk is medio 2011 van start gegaan. Vanuit de sector is veel interesse voor dit onderwerp. Het netwerk bestaat nu uit 12 deelnemers met verschillende achtergronden en systemen. Om alle belangstellenden goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, knelpunten, kansen en praktijkvragen is deze website gemaakt. Hier kan iedere ondernemer een antwoord vinden op zijn vraag of een vraag stellen. Nu het netwerk ruim een half jaar onderweg is, blijkt dat er nog heel veel vragen leven in de praktijk op het gebied van afzet energie, werking van de verschillende systemen, vergunningentraject, toepassing digestaat en mineralenconcentraten. Deze informatie en alle nieuwe ontwikkelingen worden op deze eerste onafhankelijke site verzameld.

Meer over: Melkveehouder | Nieuws
Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail: