VP Minovia organiseert informatiemiddag over mestverwerking

VP Minovia gaat in Horst America een mestverwerkingsinstallatie bouwen voor de verwerking van 80.000 ton mest. Varkenshouders kunnen de mest laten verwerken, zonder zelf te investeren in een installatie en toch voldoen aan de mestverwerkingsplicht. Op donderdagmiddag 21 februari is er een informatiemiddag voor belangstellenden.

Een drietal sprekers zal tijdens de informatiemiddag onder andere de wetgeving van de verplichte mestverwerking, de werking van het mestverwerkingsysteem en de financiele kant van de installatie belichten.

Frank Veeke is fiscalist en Agrarisch adviseur bij HLB van Daal en Partners. Hij geeft een introductie over de verplichte mestverwerking in Nederland.

Maurice Ortmans is mede eigenaar van het bedrijf VP-Systems en heeft binnen die bedrijf al meer dan 10 jaar ervaring met mest verwerken. Hij vertelt over de technische werking van de VP Minovia installatie.

Jürgen Soete is partner van het Belgische bedrijf Renovia. Hij heeft veel ervaring in het financieel / technisch beoordelen van biomassa projecten en zal U verder inlichten over het business model en de financiële aspecten omtrent het project. 

De middag begint om 13:45 op donderdag 21 februari bij Hotel Asteria te Venray. 

Lees meer >>

Meer over: Nieuws | Verwerken
Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail:
Lees ook