China op zoek naar mestverwerkingstechnologie

De Chinese pluimveesector is op zoek naar bedrijven die kunnen helpen bij het moderniseren van mestverwerking in de huidige stallen en nog nieuw te bouwen stallen. Door de aangepaste milieuwetgeving in China worden bedrijven gedwongen te moderniseren en de komende jaren nieuwe duurzame technieken te implementeren. Dat meldt AgriHolland.

De Chinese veeteelt heeft een grote impact op het milieu en wordt gezien als een zeer vervuilende factor. De bezorgdheid over milieuvervuiling groeit sterk in China en de overheid implementeert steeds meer wetgevingen om de milieuvervuiling terug te brengen. Ook in de agrarische sector. Daarom is de sector zich nu aan het oriënteren op oplossingen die ze de komende jaren kunnen toepassen in het bedrijf.

Ondernemers die denken iets op de Chinese markt te kunnen betekenen worden opgeroepen contact op te nemen met het Netherlands Business Support Office in Dalian. Dit bureau kan meer informatie verstrekken en helpen bij het leggen van contact met de betreffende organisaties in China.

Chief Representative: Renée Derks
Deputy Representative: Yin Hang
T +86-411 3986 9998
E nbsodalian@nbsodalian.com

Meer over: Nieuws | Verwerken
Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail: