Mestac bemiddeld voor Ecoson

Ecoson gaat een biofosfaat project met mestverwerking opstarten en heeft hiervoor een constante aanvoer van mest nodig. Mestac bemiddeld tussen veehouders en Ecoson door mestverwerkingsovereenkomsten af te sluiten.

Mestac is een vereniging van mestproducenten en wil een duurzame afzetzekerheid realiseren van mest en bewerkte mestoverschotten van de leden en dit tegen zo laag mogelijke kosten. Naast mestafzet zet Mestac zich actief in voor nieuwe mestinitiatieven om de mestafzet te verbeteren en de afzetpris te verlagen.

Om veehouders uit de regio (straal van 20 km rondom Son) te informeren over dit project en de inhoud van de mestverwerkingsovereenkomst worden een tweetal informatiebijeenkomsten gehouden. Deze vinden plaats op woensdag 19 dec. om 13.30 uur en 20.00 uur in Zalencentrum ’t Zand, Bestseweg 52 te Oirschot. Op dezelfde dag is er ook in ’t Zand een "op weg naar huis" bijeenkomst voor bedrijfsadviseurs. Deze bijeenkomst start om 15.30 uur.

Mestac is een vereniging van mestproducenten en wil een duurzame afzetzekerheid realiseren van mest en bewerkte mestoverschotten van de leden en dit tegen zo laag mogelijke kosten. Naast mestafzet zet Mestac zich actief in voor nieuwe mestinitiatieven om de mestafzet te verbeteren en de afzetpris te verlagen.

Lees meer over biofosfaatproject Ecoson >>

Lees meer over mestverwerkingscapaciteit mestac >>

Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail: