Mestvoorraad opgeven voor 1 februari

Voor het mestbeleid moeten een groot aantal agrarische ondernemers en intermediairs aanvullende gegevens doorgeven aan Dienst Regelingen, waaronder de mestvoorraad. Doe dit voor 1 februari als u hiervan bericht heeft gehad per brief.

Een groot aantal ondernemers moeten aanvullende gegevens doorgeven voor 1 februari.

Veehouders die meedoen aan derogatie zijn ook verplicht deze gegevens aan te leveren.

De aanvullende gegevens van 2011 moeten voor 1 februari 2012 doorgegeven zijn via de site van www.drloket.nl, via keuze ‘Mijn dossier’. Hiervoor heeft u een gebruikerscode en wachtwoord nodig. In ‘Mijn dossier’, onder Bekijken, kunt u direct zien of de gegevens zijn ontvangen.

Doe de opgave voor het bedrijf waarvoor u de brief heeft gekregen of waarvoor u gebruik maakt van derogatie. Ook als u geen mestvoorraad had op 31 december 2011 en/of geen dieren heeft gehouden in 2011 moet u opgave doen.

Heeft er in 2011 een bedrijfsoverdracht plaatsgevonden en heeft u voor het oude bedrijf een brief ontvangen? U doet dan wel opgave voor het oude bedrijf, ook als er geen mestvoorraad was op 31 december 2011 en/of geen dieren zijn gehouden in 2011. Heeft u voor het nieuwe bedrijf derogatie 2012 aangevraagd? Dan doet u ook opgave voor het nieuwe bedrijf.

Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail: