Vervaet verbindt nieuwe machines in online portaal

Machinebouwer Vervaet in Biervliet rust vanaf 2022 nieuwe machines standaard uit met een Vervaet Connect. Het systeem verzamelt met sensoren gegevens over de prestaties en werking van de machine. De gegevens worden real-time weergegeven in het nieuwe portaal MyVervaet.

In het portaal zijn zowel historische als actuele machinegegevens te raadplegen. Met MyVervaet is het mogelijk machines real-time te volgen. Verder zijn onder meer snelheid, motorvermogen, brandstofverbruik en bewerkte hectares  te zien. Van de Hydro Trikes en de Quads zijn ook de uitgereden volumes te zien. Storingen kunnen direct online worden opgevolgd door het serviceteam van Vervaet vanuit Biervliet. Waarschuwingen over fouten of problemen worden op het MyVervaet-portaal gesignaleerd. Dit is zichtbaar voor de klant, dealer en fabrikant. Eveneens is het mogelijk om software-updates draadloos te installeren.

Voor de Vervaet Hydro Trike en Quad 550 maakt het systeem toepassingskaarten in het portaal, waarop de uitgereden hoeveelheid drijfmest op elk perceel wordt weergegeven. Hierdoor kunnen de bemestingen worden geoptimaliseerd en kan ook worden geregistreerd wat waar is uitgereden.

Meer over: Nieuws | Uitrijden
Ontvang maandelijks nieuws van mestportaal.nl
E-mail: